0

Nincsenek termékek a kosárban.

– English version below –

 

Az elektronikus zenei világban eltöltött hosszú utazás után Mátó Viktor [Viktor MATO] és Földi Olavi [7mirror] úgy döntöttek, hogy a barátságukra, lemezek iránti rajongásukra és hasonló zenei ízlésükre építve együttműködnek. Ezek vagyunk mi.
Ezért a Phonoda és a miniSeries nevű projektekkel fúzióba léptünk és a jövőben közösen fogjuk szállítani szelekcióinkat DJ mixek formájában az általunk képviselt zenei világ berkein belül, ami a dub techno és az igazi deep house tág keretein a minimál hangzásokat átszelve mozog. DJ videószettek, hanganyagok és archív videó felvételekből álló vágott zenés filmek sorozatait hozzuk hónapról hónapra sok sok hazai tehetség közreműködésével.

Valamint egy digitális Bandcamp kiadóval kiegészülve Phonoda Records néven hazai megjelenésekkel is képviselve a mélyebb hangzásvilágot a hazai piacon.

https://phonodarecords.bandcamp.com/music


Kifejezett célunk az előadók és kiadók támogatása is, azaz mind az ő szettjeikben, mind a vendégfellépők szettjeiben kizárólagosan csak legálisan megvásárolt zenék szerepelhetnek (fizikai és digitális formában egyaránt). Egyúttal arra szeretnénk sarkallni mindenkit, hogy kövessétek ezt a példát,

VÁSÁROLJATOK ZENÉT és TÁMOGASSÁTOK az előadókat és kiadókat, hiszen csak nekik köszönhetjük az összes kiváló zenét!!!

A mixek rajtunk kívül az általunk elismert zenei szereplőktől ugyancsak érkeznek, mindvégig megtartva a hangzásvilágot, ami a Phonodát jellemzi.


A név: A Phonoda szójáték, ami az analóg világra vezethető vissza, tükrözve a a legkedveltebb platformot, a korongok világát. A Fonoda pedig a srácok lakhelyén, Miskolcon egy híres-neves textilgyár neve volt a szocializmusban. A gyár ugyan már nem működik, de a mellette lévő utca még ugyan ezen a néven létezik, ami manapság leginkább a rajta illegő-billegő “éjjeli pillangók” munkahelye.Ennek a két szónak a kollaborációs eredménye a Phonoda és a logó is a fonal gombolyag mivoltában erre utal.

Ha tetszik kövess minket, minden megosztást megköszönünk. Azért csináljuk mindezt mert szeretjük és szívesen megosztjuk azt amiben hiszünk.

Üdv, MATO és 7mirror


CONCEPT

After a long standalone journey in the world of electronic music MATO and 7mirror have decided to collaborate – as their taste of music, passion for vinyl and making music – is really close to each other.

For this reason PHONODA and miniSERIES run in the future together to deliver fine selected high quality tunes in dj mixes from dub techno to real deep house what was the original concept of Phonoda extended with professional visual experience as delivered earlier by miniSeries.Solely to support the artist all the tracks are legally purchased vinyl or digital releases.

Do the same, BUY MUSIC and SUPPORT the ARTIST

Mixes are going to come from Olavi and Viktor as well from highly appreciated guests. Mixes are going to run under the name of PHONODA-miniSERIES and most probably those get filming as well.

NAME: The name PHONODA is a play of words, “PHONO” – is reflecting on the vinyl enthusiasm of PHONODA’s curator. The so called ‘Fonoda’ was the name of a textile-plant in PHONODA’s origin city in the socialist times, a street with identical name is still existing in the city and earlier it became infamous as ‘workplace’ of ‘street-walkers’. The collaboration of this two correspondingly sounding words give the label of PHONODA.

Enjoy and share it! Peace!

Viktor MATO and Olavi FOLDI [a.k.a. 7mirror] [DJs & Curators of PHONODA]

balra Viktor, jobbra Olavi