0

Nincsenek termékek a kosárban.

Ahogy a főoldalon is olvasható: deep house-tól a dubtechno-ig

Mindenki hisz valamiben, mi többek között abban a zenei hangzásban, amit az oldalunkon található szettek/zenék tükröznek. Saját anyagainkon kívül olyan vendég DJ-k szettjei is megtalálhatóak nálunk, akiknek munkásságát, tehetségét és a zenei szcénához való viszonyulásukat teljes egészében elismerjük, példaértékűnek gondoljuk és csak ajánlani tudjuk a nagyvilág számára.

Hasonlóképpen megtalálhatóak itt a kiadónk által megjelentetett zenék és kiadványaink, a saját és szinte barátainknak is mondható kivételesen tehetséges előadók elgondolásában.
A kiadónk Bandcamp oldala: Phonoda Records

Első sorban ’vinyl only’ szetteket, hallhattok nálunk, de a digitális mixek sem kizártak. Minden esetben ragaszkodunk ahhoz, hogy kizárólag megvásárolt zenékből állhat egy szett, amikhez trekklistákat csatolva online linkek vezetnek a zenékhez. Lehetőségeinkhez mérten szeretnénk minél jobban támogatni az előadókat/producereket/DJ-ket/kiadókat, hogy térüljön meg a  munkájuk gyümölcsébe fektetett energia és minél több remek darabbal térjenek vissza a hangfalainkba. Ezúton is köszönjük munkájukat!

megjelenések: A Phonoda Records Bandcamp kiadónkon megvásárolható megjelenéseink, saját és vendég előadóink zenéivel.

Live mixek: stúdióban, vagy egyéb környezetben rögzített élő felvételek.

miniSeries: Aki emlékszik a már nem működő Filmmúzeum TV csatorna Privátfilmek című műsorára, annak nem lesz új keletű a dolog. Annak emlékét ébresztettük újra és régi archív videók alá készülnek DJ szettek. Pihenős, ’hátradőlős’ estékhez való háttérzenei anyagok, egy pohár bor mellé kikapcsolódáshoz.

Soundcloud: Ez tulajdonképpen a Soundcloud csatornánk, ahová minden hanganyag feltöltésre kerül, azaz ha valaki nem szeretné videóval együtt nézni, hanem csak hallgatni, akkor ezen a linken mindent megtalál.

 

Kellemes hallgatózást kívánunk!

Viktor MATO and Olavi FOLDI [a.k.a. 7mirror] [DJs & Curators of PHONODA]