0

Nincsenek termékek a kosárban.

2021 – TOP10

2021 végét járjuk és nem múlik el az év egy méltó búcsú nélkül. Megkértünk néhány DJ-t és producert, olyanokat akiknek a munkáját és hozzáállását nagyra tartjuk, hogy szedjék csokorba 2021-es kedvenceiket. A lista a teljesség igénye nélkül született meg, mert ha mindenkit megkérdezünk akit szeretünk, akkor sosem értünk volna a végére. 

Fontos viszont, hogy először elnézést kérjünk. Sok megkeresésünk volt az idén, idegenektől, külföldiektől, ismerősöktől, barátoktól arra vonatkozólag, hogy szívesen szerepelnének nálunk egy vendég mix vagy egy miniSeries epizód erejéig. Sajnos sokszor kellett azt mondanunk, hogy ne haragudjanak, de nem tehetjük, mert a zenei profilunkból kilógtak volna, hiába remek szelektorok és minden elismerésünk az övék. Nem nagyképű sznobok vagyunk, egyszerűen csak szeretnénk megtartani a magunk vonalát, hiszen mindennek meg van a helye valahol.

Így most olyan előadók Top10-es véleményei érkeznek az idei év megjelenéseiről, akik folyamatosan az általunk képviselt műfajokban tevékenykedtek ebben az évben is. 10 zenét választott ki mindenki, illetve pár gondolattal is sokan hozzájárultak az esztendő lezárásához. Köszönjük srácok!

Pár mondatban mi is reagálunk 2021-re. Baromi nehéz év volt. Most már látjuk, hogy nagyot alakult az éjszakai élet. Nem sok szépíteni való van, visszaesés történt. Viszont mindenki eldönthette, hogy mire fordítja energiáit. Sokan nem a feladás útját választották, hanem a fejlődését. Mert lehet, hogy bizonyos dolgokat el kellett engedni, de pont ez segítette az újakat megszületni. Minden akadály egyúttal egy lehetőség is egy másik út felé. Ha saját magunkat nézem, akkor alig zenéltünk. Cserébe készítettünk egy weboldalt, megismertünk rengeteg jó arcot, nyitottunk egy kiadót és ráfeküdtünk a zenék írására. Év elején belőttünk egy olyan irányt, amin szívesen és mosolyogva tudtunk haladni. Talán ez volt 2021 egyik legnagyobb leckéje. Ezt-azt elengedni, hogy új célok elérésére koncentrálhassunk. Tanultunk, okultunk. Boldogok vagyunk, hogy azzal telhetett időnk java amit szeretünk…mi úgy nevezzük: Phonoda.

Kívánjuk a legjobbakat mindenkinek a 2022-es évre és, hogy ha csak lépésről lépésre is, de mindenki haladjon a céljai felé töretlenül! Sok sikert az úton! Mi pedig köszönjük, hogy a miénken elkísértek minket!

7mirror
Derek
DoubleTrouble
James Cole
Kirill Matveev
Knitzky
Peter Bernath
Quentin
Sascha Dive
Schime
Viktor MATO
A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.