0

Nincsenek termékek a kosárban.

7mirror – Nyári ének EP

Luca
„Érints meg!
Arra vágyom…
Elengedem félelmeim, elernyedek
Itass meg!
Tudásra vágyom…”

Luca hangja hozza a nyári hangulatot, Olavitól meg szerintem már mindenki megszokta, hogy a maga szerénységével, mindig hozza a kiemelkedő minőséget… (Viktor)

 

Nincs ez másképp a Nyári ének című, a nyári napsütéstől is forró, frissen készült 3 trackes kiadványnál sem. Amikor tetszik egy zene, amit Olavi (7mirror) készít mindig azt mondom neki, hogy ezt megvenném vinylen is!

Nem tudok mélyreható elemzést írni arról, hogy a zenék jól vannak-e megírva vagy nem (de szerintem IGEN). Egyrészt mert elfogult vagyok, másrészt  mert vannak tőlem sokkal többen, akik sokkal jobban értenek sound desinghoz, arrangementhez mint én,  így az ő véleményük sokkal mérvadóbb lenne.

 

Ezért én csak az írom, hogy nálam a nyár egyik ajánlott EP-je mindenki számára, aki szereti a mélyebb dub alapú zenéket, melyek között is ritkaság számba megy a magyar nyelven énekelt vokál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a puerto rico-i dj, aki már meg is vette az EP-t és miután meghallgatta ráírt Olavira, hogy ugyan fordítsa már le neki angolra, miről énekel ez a csengőhangú lány, mert most hétvégén már az egyik zenét biztosan játszani fogja.

Hát kell ennél több pozitív visszajelzés? Szerintem nem!

Azt ugye már említeni is szükségtelen, hogy a nagyszerű hangzást megint csak Grema szállította.

Próbáljátok ki! Legyen szép nyaratok!

Viktor

 

Itt pedig a három dal teljes egészében