0

Nincsenek termékek a kosárban.

7mirror & Viktor MATO – 6AM EP

Egy spanyol megjelenést kapnánk ki a zajból, de igazából hazai ez, sőt, háztáji kézműves, mert tulajdonképp Phonoda megjelenés, hiszen 7mirror-tól kettő és Viktor MATO-tól egy trekk van rajta, azaz tőlünk.
Jött a megkeresés, mi pedig örömmel bólintottunk egyet egy közreműködésre. Na meg az is pozitív volt, hogy egy EP-n együtt szerepelhetünk, sőt, kifejezetten kérték, így meg pláne.

Na de szóljon hangosan az ének, aztán pár gondolat:

Bandcamp kiadvány ez is a Slope Point gondozásában Barcelonából. A Bandcamp talán még mindig a legjobb opció a lemez után ezen a vonalon. Bár pont ma kaptunk egy megkeresést, egy vaci új online store-ról, ami épp növekszik és kifejezetten a mélyebb elektronikus zenére akar korlátozódni, szóval hátha bővül a paletta, kellene egy tisztább piac.

Viktorral év elején még arról beszélgettünk, hogy kellene közös megjelenés, erre lett. Ráadásul duplán, mert ha minden igaz akkor májusban a Phonodán is egy ilyen kiadvány érkezik. Már most jelezzük, hogy ahhoz aki a kis Facebook csoportban van, a Phonoda üzemi tanácsgyűlésben, az meg ne vegye, mert ingyenes linkkel érkezünk hozzá.

Viktornak pedig külön szeretnék gratulálni, mert tavaly év végén vágott bele a zeneírásba, ma pedig egy külföldi kiadón jelent meg produktuma! Le a kalappal!

Kellemes hallgatózást hozzá.

7mirror & Viktor MATO – 6AM EP

Label: Slope Point

Release date: 29/04/2022

Available: Bandcamp

Buy link: https://slopepoint.bandcamp.com/album/6-am

 

Slope Point:

https://www.facebook.com/slopepoint

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.