0

Nincsenek termékek a kosárban.

Badgirls: Phonoda b2b

„Még szép, hogy igen” Így hangzott a válaszunk Bozóki Jani (azaz James Cole) kérdésére, hogy lenne-e kedvünk warm up-olni a Badgirls 50. szegedi Hungis buliján, amin nem mellesleg Jani is szülinapját ünnepelte. Így hát december 17-én útra is keltünk, aminek a végeredménye itt hallható, illetve majd nemsokára látható is lesz valahol a neten. B2B szettet játszottunk, ideje volt, régóta terveztük és egészen Szegedig mentünk azért, hogy ez megvalósuljon, pedig majdnem 5 percre lakunk egymástól….


Mi így emlékszünk vissza erre a napra:


Viktor MATO: Sűrű nap volt! A gyermeked karácsonyi óvodai fellépése….szent! 17:30-kor ért véget Miskolcon, Szeged jó 3,5 óra – ahogyan Olavi kérdezte „késéssel nem számolsz?” Nem számoltam, úh. amikor az óvóda parkolójából elindultam biztos voltam benne, hogy este 10-re a Hungiba érek. Végül így lett, bár életemben először – pedig korábban nap, mint nap jártam ebbe az irányba – Budapest és Szeged között úgy mentem végig, hogy a külső sáv kamionokkal volt tele. A buli utáni reggel, pedig szintén sportos volt, mert George velünk jött a repülőtérre, Olavi és én felkeltünk időben, ő nem…

De ami a kettő között történt az jó zárása volt az évnek. Izgalommal válogatott zenék, találkozás kedves emberekkel, egy »a ház specialitás shot« amiből nem csak egy fogyott, tökéletes hangulatú helyszín, egy csak éveiben öregedő születésnapos, kiváló hangtechnika, amin életemben először a saját zenémet tesztelhettem, ami szerepel is az este összefoglalójaként rögzített első élő b2b Phonoda szettünkben, Olavival! Fogadjátok szeretettel! Viktor


7mirror: Én már délben elrajtoltam Tóth Petivel (Wydam), aki szintén zenélt este. Több okból is sietnünk kellett, felkapni egy csomagot útközben, aztán George Smeddles-t a reptéren, majd Szegeden belőni a kamerákat stb… Eredetileg Viktorral mentem volna, csak én számoltam a késéssel, ami egy warm up szett esetében ciki, illik ott lennie az embernek a saját kezdésén. Így tutira mentünk, hogy valaki kettőnk közül biztosan kezdhessen. Viktorral elterveztük, hogy rendesen rákészülünk a szettre, sosem játszottunk még együtt, mindig csak tervezgettük. A nagy rákészülésből annyi lett, hogy ott a pultban improvizáltunk 2 órát, de pont így élveztük igazán.

Azóta sem tudom mi volt az a vodkás törpiszörpi, ami állítólag helyi specialitás, mindenesetre, aki a Hungiban jár az kérjen, fogják tudni miről van szó. A helyszín a szívembe zárta magát, mint ahogy a közönség is, akik szépen lassan a mi szettünkre csordogáltak befelé és kezdtek el mocorogni. Janival is jó volt újra találkozni, Udvari Viktorral pedig végre először, na meg a közös szettjüket is jól esett végig hallgatni. Szerettük az egészet és reméljük minket is szerettek, akik jelen voltak. Hajnalban legalábbis úton a hotelhoz volt akinek tuti bejöttünk, egy büfénél hotdog vásárlás közben egy fiatal srác tartotta a jóbarátjában a lelket, hogy talpon maradjon, akire látszólag is mindenféle gravitációs erő egyszerre hatott, majd ránk nézett és egy örökérvényű mondatot mosolyogva eleresztett felénk:

„én úúúúgy megb@sználak titeket” 
Kellemes hallgatózást kívánunk a mixkez. Olavi


Ja és hogy miért kapta a rendezvénysorozat a Badgirls nevet? Sejtelmünk sincs:

2021.12.17. Badgirls 50th, Hungi, Szeged

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.