0

Nincsenek termékek a kosárban.

HANGADÓ

Mondhatnánk, hogy új adónemet vezetünk be, de ezzel manapság fáj viccelődni.

Elindítunk egy mix sorozatot, ahová a Te mixed is felkerülhet. A Phonoda – üzemi tanácsgyűlés  (továbbiakban PÜT) nevű privát Facebook csoportunk (klikk ide) nemrég indult. Igazából az általunk képviselt hangzásvilág kedvelőinek nyitottunk vele egy tanácstermet, ahol rengeteg jó zene került jobbról-balról posztolásra. Olyannyira jók, hogy egyre biztosabb: nagyon jó zenei szelektorok is megbújhatnak a 4 fal és a lehúzott redőnyök mögött, akik nem akarnak szupersztárok lenni, de imádják a zenét. Nem a profizmus a lényeg, persze profik anyagai is jöhetnek, de nem arról szól ez, hogy ki a jobb. 

Nem divatot keresünk, nem like-okat vadászunk, hanem a jó zenét szeretjük. Pont. 

Így indul útjára a HANGADÓ, amiben a zenét Te kevered. 

Innentől kezdve küldhettek be nekünk mixeket, amik a Phonoda Soundcloud csatornájára felkerülhetnek. Többi tevékenységünkhöz hasonlóan itt sem a mennyiség lesz a lényeg. Muszáj átszőnünk a saját szitánkon a beérkező anyagokat, hiszen csak ez a módja, hogy fenntarthassuk mindazt, amiért szerethetitek a csatornáinkat és mi is önmagunk maradhatunk.

Küldjetek bátran mixeket, mi nagyon szívesen fogadjuk őket, hiszen a jó zenék azért születnek, hogy hallgassák. 

Szinte mindenhová odaírjuk, hogy egyik alap küldetésünknek tartjuk, azt, hogy az előadók és kiadók támogatásának fontosságára felhívjuk a figyelmet, amit legegyszerűbben úgy tehet meg az ember, ha megveszi a zenét, amit szeret. A nálunk szereplő előadók szettjeinek java lemezes, illetve megvásárolt digitális zenékből épül fel. Bízunk benne, hogy a beküldött mixek zenei tartalma mögött hasonló filozófia áll majd. Azt is szeretnénk kiemelni, hogy nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki tud hirtelen letölteni és összedobni egy szettet nekünk, olyanok jelentkezését várjuk, akik ebben a hangzásvilágban mozognak és nem csak egyszeri fellángolás, hanem a stílis szeretete vezeti az ujjaikat a potméterekhez. Nem verseny, nem kiugrási lehetőség, ez szerelem.

Feltételek:
– ~ 90 perces hossz

– .mp3 (320 kbps) vagy .wav (24bit)

– Phonoda-ba passzoló hangzásvilág, a kiadványaink, a miniSeries epizódok és egyéb mixeink alapján

– mellékelt trekklista, a zenék vásárlási linkeivel

– máshol még nem volt publikálva


Hova küldjétek:

– e-mailben: info@phonoda.hu   A levélben írjatok pár sort magatokról, csatoljátok a mix letöltő linkjét (lehet akár wetransfer is). A tracklist mehet egyből a levélbe is, vagy külön dokumentumban.

 

A beérkező anyagok számától, illetve beérkezésétől függ, hogy mikor kerülnek majd ki egy külön Souncloud playlist-be, ezt majd az élet formálja. Mi várjuk az elgondolásaitokat szeretettel!