0

Nincsenek termékek a kosárban.

A ‘MixCult sztori’

Készültünk az Alkotótáborra, jómagam még egy mixet is küldtem pályázatként, de ezek szerint nem arattam osztatlan sikert a szervezőknél. Sebaj, máskor vagy soha … de ettől még élmény lett az a hétvége. (Viktor)

Amikor kiderült, hogy Kirill fellép az Alkotón, nem volt kérdés, hogy ott kell lennem, meg Olavinak is. Korábban váltottunk néhány sort Kirillel az instán, aztán egyszer csak rám írt – még nagyon járvány volt – beszélhetnénk-e, mondtam miért ne. így alakult, hogy egy jó beszélgetés után – a téma lényegtelen – egyre gyakrabban váltottunk néhány sort.

Alakulóban volt a Phonoda-miniSeries együttműködés Olavival és elméleti síkon arról gondolkodtunk kik azok a művészek, akik mixeit szívesen látnánk vendégül szerény kezdeményezésünkben. Részemről Kirill az elsők között volt a listán – szerintem kiemelkedő szelektor. Jó-jó, de hogyan szerezzük meg a kiválasztottakat!?

Azt tartja az bölcs mondás, ‘you never try, you never know’! Hasonló csatakiáltással bátorított apám ifjabb koromban a női nem meghódítására.
Ez a varázsige azóta is ott van a mindennapjaimban. Szóval, mit veszthetek ha megkérdezem, hogy készítene-e egy vendég-mixet magyarországi tartózkodása alatt a számunkra!? Legnagyobb meglepetésemre, nem csak igent mondott, hanem a miértet is elmondta!

„Kicsi a közösségünk, miért ne támogatnálak titeket, ha ti is támogattok engem a zenéim / lemezeim megvásárlásával”

Kirill Matveev

Szimpatikus gondolatok, ugye!?

Lett ebből egy jó délután, egy kis stúdiózás a MAF-ban, kellemes éjszakába nyúló vacsorával, meg a mi korunkban talán már megbocsátható ‘miazéletértelme?’ gondolatokkal. Közben sztorik a zeneírásról, producerkedésről. És ekkor a meghatározó mottó – olvasd el megint fentebb – ismételten működött!

„Kirill, Olavi szerintem zseniális zenéket készít meg kellene hallgatnod őket!” Persze a szerénysége megint próbálta lenyomni Olavit, de nem hagytam.

A vacsora végére meg kellett ígérnie – hosszas unszolásra – hogy megosztja Kirillel a zenéit. Lett is belőle egy csokor, amik kapcsán jött a válasz: „kiadnám őket!”

Ennek teméke a Mixcult bandcamp oldalán elérhető KIRILL MATVEEV pres. FIGURE DUBS #3 válogatáson egy rendkívül igényes track, 7MIRROR – Cherubs.

Hallgassátok meg! Tudjátok, „you never try, you never know!

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.