0

Nincsenek termékek a kosárban.

Never gonna? DE!

Szerintem Viktor úgy volt egy régebbi mondatommal, hogy „fogd meg a söröm!”. Arra a kérdésére ugyanis, hogy mennyi idő alatt lehet megtanulni úgy Abletonnal zenét készíteni, hogy abból értékelhető munka legyen, én – azok alapján amit saját bőrömön és a környezetemben tapasztaltam – naivan azt feleltem, hogy 1-2 év azért kell, hogy az ember magára szedje a trükköket és, hogy képes legyen a fejében mocorgó hangzást életre kelteni. Sör cisszent, Viktor pedig már itt van a harmadik dalával úgy, hogy félév se telt el. Igazából pofátlanul gyorsan szívta magába, de ennél jobb dolgot nem is tehetett volna. (Olavi)

Viktor MATO – Never Gonna

Rick Astley után szabadon (és tényleg ‘never gonna give you up’ a vokál a zenében) Viktor sem adja könnyen fel. A harmadik saját szerzeménye ez. Táncolós house, amiről Grema, aki masterelte is csak annyit mondott, hogy „Viktor, fekete zenéket írsz!” Valóban, sorra azokat a groove-okat és elemeket találja el ami a régi jó detroit és chicago house sémáján épülnek-szépülnek. Tudatos időutazás ez a tiszta house hangzás világába, ahol még nem volt csicsa meg giccs, hanem elénk van téve egy az egyben a zene: „tessék táncolj”. Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy év múlva milyen zenéket fogunk Viktortól kapni, hiszen a fejlődés konstans, ha foglalkozik vele az ember. 

NEm marketing szöveg jön, hanem valóság. MATO egy lelkes, alázatos producer, aki úgy viszonyul az emberekhez is, mint a zenéhez, tisztelettel. Azt hiszem ez a legfontosabb és legértékesebb manapság. Jó volt látni, amikor mutatta a videót, hogy Derek játszotta egyik szettjében a Rokkát (katt ide…), boldog volt, akkor meg pláne amikor 1 hete a szegedi Hungiban a Badgirls bulin saját maga is lejátszhatta a warm up szettben…sőt, arra a zenére kezdtek el megmozdulni az emberek! Aki valaha is foglalkozott bármi kreatívval, az tudja mennyire fontos a visszajelzés, a visszacsatolás és, hogy 1-1 apró szónak, megosztásnak is tudunk örülni, hiszen ezek motiválnak, mert azt mutatják, hogy valakinek örömet okozunk és visz előre. Még a kritika is! 
Nos, Viktor…csak így tovább gőzerővel! I hope you never gonna give it up!

Kellemes hallgatózást kívánunk:

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.