0

Nincsenek termékek a kosárban.

PHND003 – Év végi tripla

2021 is bezárul. Mi ebben az évben startoltunk el a mostani formánkban. Egy rövidre fogott gondolattal foglalnánk össze az esztendős történéseket: Hálásak vagyunk azért, hogy a hónapról hónapra kitűzdelt kis mini céljainkat tartani tudtuk, majd mindig újakat tűzhettünk ki. Nektek pedig nagyon köszönjük, hogy velünk tartotok ezen az úton!

No de…itt egy újabb lépcsőfok. Mielőtt a kiadót megnyitottuk volna, törtük a fejünket azon, hogy oké, hogy mi lelkesek vagyunk és szívesen csináljuk mindezt, de hogy állnak majd hozzánk a hazai artistok? Aki nem kérdez, az választ sem kap alapon elindultunk és feltettük a kérdéseinket. Sorban pozitív és lelkes válaszok érkeztek, ami megtolta az egyébként sem halványodó kedvünket.

Udvari Viktor és Knitzky Dávid az elsők közt szerepeltek, akiknek odaszegeztük a „Lenne-e kedved…” kérdést. Nos, a válaszuk éppen itt hallható. Viktor pirított egy olyan zenét ami indításától zárásig úgy gurul át az ember agyán, hogy hiába van vége, megyünk vele tovább. Így eltalálni egy alapot…”ezosztigen”! Habár nem a leglágyabb zene az EP-n, mégis ezzel nyitunk, guruljunk. Knitzky pedig kedvesen megtölti a teret szeretettel és el is kalauzol egy mesevilágba, ahol békés tündérek táncolnak mezőn a 4/4-re. Emelkedett hangzást ad, lágyságot a finom hangszerelés és hangvezetés…. „ezosztigen2”. Végül 7mirror zárja a sort, aki házon belülről hozott a megjelenésbe egy hibrid trekket, ami ötvözi a dinamikusabb dub elemeket a lágy suttogással. Konkrétan zenei oxymoron, ami úgy lett lágy, hogy nem az.

A zenék felkerülnek majd a DoubleTrouble Youtube csatornára is, aminek nyomonkövetését egyébként is erősen ajánljuk!
https://www.youtube.com/c/DoubleTroubleYC

Viktor Udvari

https://www.facebook.com/capeeshsocietymusic

Knitzky

https://www.facebook.com/search/top?q=zky

https://soundcloud.com/zkymusicnow

7mirror

https://www.facebook.com/7mirrorIratkozzatok fel a Bandcamp csatornánkra, ahol minden követőnknek kedvezményes kupon kódot adunk megjelenéseinknél. Link:
https://phonodarecords.bandcamp.com/album/phnd003

Természetesen a mastering by Grema

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.