0

Nincsenek termékek a kosárban.

PHND005 Viktor Udvari – Változás szele

Ha gyorsan kellene említeni olyan producert, aki lazán kiráz magából jó zenét akár egy fél nap alatt is, akkor egész könnyen jönne a válasz: Udvari Viktor! Valószínű ő az az ember, akinek, ha oviban adtak volna egy laptopot Abletonnal, estére már stúdióban masterelték volna a zenéket. Hihetetlen, született tehetség. Nos…most ő hozott nekünk két zenét, nem is akármilyet!

Dupla trekkes megjelenés, első ízben egy kis tört felemelkedés, amit Viktor Változás szele névre keresztelt. Valóban légies zene, olyan, mintha emelne fel a pad felhőbe miközben hallgatjuk. A második, a Labirintus pedig egy ugyancsak emelkedettebb gurulós. Ha az első zene felemelt a levegőbe, akkor a második ugyan abban a magasságban, beizzítva rakétáit tol végig minket teljes gőzzel az égbolt felhőinek labirintusában. Mindkettő gondtalan utazás a maga nemében, kellemes hangzásvilág. Röviden mestermunka.

Kulissza titkokról nem szokás lehúzni a leplet és lehet jön is majd érte a dádá, de megemlítendő, hogy a két zene két egymást követő napon íródott. 2 nap alatt két ilyen zene…Viktor…WTF? Isten tartsa meg jó szokásodat nagyon sokáig! NA de hallgassátok meg ti is, mindenki döntse el maga, a mi részünkről annyit tudunk mondani, hogy baromi jó lett ez az EP!

Bár a promók kiküldését majdnem utolsó napra hagytuk, azért érkezett így is már pár visszajelzés:
Harrison BDP„awesome thanks!”
JUUZ Records – „irgalmatlanul komoly zenék 🙂 hatalmas gratula srácok !”
Nima Gorji – „thanks”
Ki.Mi – „Super. Thanks.”
Dan Goul – „nice to see Viktor doing stuff under his name again”
2d.name – „Big thanks for the promo! ‘Változás Szele’ for me.”
Anton Kubikov – „Hello guys, good stuff ! Very tasty deep Valtozas . Thank You for sharing.”

A zenéket természetesen Grema masterelte. Továbbra is határozottan ajánljuk!

Viktor Udvari linkek:

https://www.facebook.com/capeeshsocietyIratkozzatok fel a Bandcamp csatornánkra, ahol minden követőnknek kedvezményes kupon kódot adunk megjelenéseinknél. Link:
https://phonodarecords.bandcamp.com/music

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.