0

Nincsenek termékek a kosárban.

PHND006 – hangok a föld alól

Hatodik fejezet. Dupla trekk. Akik követik a posztjainkat azoknak már nem lesz újdonság a 2 zene. Akik nem látták, azoknak fontos infó, hogy FREE DOWNLOAD. (Olavi)

Viktornak meséltem, hogy májusban szeretnék egy ingyenes kiadványt. Egyrészt mert, tényleg hálásak vagyunk a támogatásotokért és a jó szavakért és szívesen adunk, másrészt meg mert a szülinapom napjára terveztem a megjelenést, hogy aprócska ajándékként ugyancsak adni tudjak valamit, ami hátha tetszik másoknak is.

A 3-as metró hanganyaga épül be a zakatolásba, sőt az M3-ba egy kis Kontrol részlet is bekúszik. Deep-dub-tech-house. Igazából nem volt koncepciónk. Elkészült az M3, Viktor meghallgatta, szólt, hogy ő készítene rá egy remixet, szuper ötlet volt, így meg is volt a májusi anyag. Aztán a remix elmaradt, olyannyira belejött egy saját dalba, hogy inkább azt választottuk. A számcíme is kisebb fejtörést okozott, hiszen ha nem remix, de nem is esett messze az alma a fájától, hiszen ugyan azt a metrós hanganyagot használta…akkor mi legyen a címe? Egy kis agyalás után meg is lett: MHROM. Ebből egy véletlen elírás eredményeként lett végül MHRM, ami nem egy titkos kód, hanem egy kis betűjáték, ami mögött ennyi bújik meg: emhárom.

Visszakanyarodva az elejéhez, meg ahhoz, hogy adni jó, elmesélek egy pici kulisszatitkot, mert már ha 10x nem beszéltünk róla Viktorral, akkor egyszer sem. Szívünk szerint minden kiadvány FREE lenne. Egyrészt mert nem a pénzért csináljuk, másrészt meg, ha azért csinálnánk takkor nagyon szomorúak lennénk, harmadrészt viszont…és ez a döntő rész…értéket kell adni a zenének és annak a munkának, amit egy producer beletesz. Most a saját cuccainknál bátran kiraktuk a nullát, de látva a munkát, tehetséget és minőséget minden más kiadványnál is, amibe a srácok szívüket-lelküket beleteszik (mi is), nem tehetjük meg, hogy ne árazzuk be. Így van ez jól. Ez a világ rendje

Néhány visszajelzés:
Marko Nastic„tnx alot”
TM Shuffle – „Thank you, this sounds excellent too! Both tracks have great mood and excellent grooves. Will dl & play.”
Ki.Mi – „Super. Thanks.”
Anton Kubikov – „You did it again, Nice sound! will play it today”
Luminsecu – „PHND006 is badass too! M3 has a very special dub flavour, really mature storytelling.”

A zenéket természetesen Grema masterelte. Továbbra is határozottan ajánljuk!Iratkozzatok fel a Bandcamp csatornánkra, ahol minden követőnknek kedvezményes kupon kódot adunk megjelenéseinknél. Link:
https://phonodarecords.bandcamp.com/music

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.