0

Nincsenek termékek a kosárban.

PHND009 – Strypee

A kilencedik kaput nyitottuk meg, amin keresztül most Strypee, azaz Strupka Péter vezet át minket két zenéjével. Egy újabb tehetséggel bővült tehát a Phonoda, mi pedig erre hihetetlenül büszkék vagyunk. Illetve talán nem is a büszkeség a leghelyesebb megfogalmazás, hanem az, hogy mi ennek nagyon örülünk. Elkoptatott mondattá fog nálunk válni, de örök érvényű tény, hogy nagyon motiváló az, amikor újabb hazai tehetség bukkan fel a szinte semmiből és idead nekünk olyan zenéket, mint azt most Strypee is tette.

Igazából kérdés sem merült fel bennünk, hogy kiadjuk-e, inkább csak amiatt, hogy van még több ilyen is?
Ne szépítsük, a millió producer/DJ világát éljük, hatalmas a zaj, amiben, ha valaki nem ordít nagyon hangosan akkor nem, hogy eltűnik, hanem fel sem tűnik. Pedig egy zene minőségét nem az határozza meg, hogy mennyit költ a megálmodója marketingre. Ezért nagyon szimpatikus az, amikor akad egy srác, aki a maga csendességében régóta írogatja a zenéket a saját örömére. Az első befejezett zene után nem képzeli azt, hogy sztár producer és rohan vele a kiadókhoz, hanem helyette belekezd a következőbe és így tovább. Valami ilyesmi a zene szeretetének fogalma…csinálni akkor is, ha az egyetlen hasznod belőle az, hogy boldogsággal tölt el és nem is vágysz többre. Átértelmeződik a siker fogalma ebből a szemszögből igaz?

Grema kellett ugyan Strypee felfedezéséhez, de a tehetségek felszínre kerüléséhez reméljük, hogy mindig van egy „Grema”, aki hangot ad és lerántja a leplet.

Ezúttal a kilencedik epizódunkban 2 dal szerepel, az egyik egy mozgatós nyári deep house, a másik pedig egy picit mélyebb, de nagyon komoly alkotás. Hogy melyik-melyik, az nem áruljuk el, már Peti megtette, mikor címet adott a zenéknek.

Kellemes hallgatózást kívánunk hozzá!

Néhány visszajelzés:
TM Shuffle – „Thank you again! Both tracks are really nice, will dl & play.”
Anton Kubikov – „nice stuff,thank you for music!”

Dan Goul – „Thanks these are great. Congrats to him on the persistence. Will dl for sure. „
Ki.Mi – Thanks guys!

Derek„Ajjeee köszi. Vasárnap feldobom a pavilonban”

Biar – „fain kis talpalávaló cuccedli!”

A zenét természetesen Grema masterelte. Lassan piedesztálra emeljük!!


Iratkozzatok fel a Bandcamp csatornánkra, ahol minden követőnknek kedvezményes kupon kódot adunk megjelenéseinknél. Link:
https://phonodarecords.bandcamp.com/music

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.