0

Nincsenek termékek a kosárban.

PHND011 – „a Mitulátbáti hotta”

December 6-ot írunk, a kéményből pedig lágy muzsika szól. Elektronika. A Mikulás telefonján megy a Bandcamp, ő sem a régi már, na de mindenki öregszik, bár mi úgy döntöttünk, hogy az örök fiatalságot választjuk, tart ameddig tart.

Decemberben kettő megjelenésünk lesz, ezen kívül tehát érkezik még egy válogatás is, amit alig várunk, hogy kikerüljön, mert nagyon jó zenék érkeztek be rá. de erről később, most PHND011.

Morfondíroztunk, hogy milyen aprósággal tudnánk megköszönni a támogatásotokat, a pozitív hozzáállást, meg úgy egyébként is, nem fáj egy kis kedveskedés, sőt. Így történt, hogy a betervezett novemberi megjelenésünket áttoltuk december 6-ra, amin a tervek szerint is mi magunk szerepeltünk volna, Viktor és Olavi, 1-1 háztáji kézműves nótával. Ráadásul, hogy nézne az ki, ha a Mikulás pénzért hozna bármit is? Mindkettő zene ingyenesen letölthető. Reméljük, hogy tetszeni fognak!

Nagy évzáró beszéddel nem készültünk – ráadásul fog még 1-2 dolog történni nálunk idén – , de pár gondolatot engedjetek meg nekünk:

Az idén nem nem igazán bővült a lemezgyűjteményem, inkább eladtam belőle jó néhány darabot. Szerettem a Phonoda Piknik-et, amelyet remélem immár hagyományként 2023-ban is folytatni tudunk. Ami kevés szabadidőm maradt azt az erősen hiányos „produceri” tudásom tökéletesítésére fordítottam, aminek az ezen a kiadványon szereplő trekk a végterméke. Köszönöm, hogy hallgatjátok és követitek a Phonoda-t és a legjobbakat kívánom mindenkinek a következő évre!” /Viktor MATO/

„A Phonoda nekem olyan, mint egy pici sziget. Szabadságot jelent. Jönni-menni, tenni-venni, tüsténkedni egy olyan világban, amiben hiszek. Társul hozzá egy zenei hangzás, Viktor és egy maroknyi bajtárs, na meg talán egy életfilozófiai nézet is, miszerint, ha az ember azzal foglalkozik, amivel azonosulni tud és szereti is, akkor egy szerethető békére lelhet. A sok új ismeretség nagyon sok pozitív élményt adott, a kiadón nagyon jó zenék jelentek meg, zajlik az élet. Hálás vagyok mindezért, illetve azokért a biztató szavakért és jó gondolatokért, amiket kapunk. Köszönjük! Vigyázzatok magatokra! /Olavi – 7mirror/

 

 

 

Kellemes hallgatózást kívánunk hozzá!Iratkozzatok fel a Bandcamp csatornánkra, ahol minden követőnknek kedvezményes kupon kódot adunk megjelenéseinknél. Link:
https://phonodarecords.bandcamp.com/music

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.