0

Nincsenek termékek a kosárban.

PHND012 – VA

Így az év végén, egy mosoly kíséretében nyugtáztuk a konzekvenciát: „jó volt ez”. Ráadásul most a pont is felkerül a 2022-es i-re, mert egy nagyon jó anyag lát épp napvilágot. Kicsit olyan büszkeséget érzünk, mint az a szülő, akinek a gyermeke jó jegyeket hord haza, anélkül, hogy büntetnénk, parancsolgatnánk vagy noszogatnánk. Le a kalappal a mostani 5 zene mögött álló 6 producer előtt!

December 6-án jelent meg a PHND011, most pár nap elteltével pedig itt a PHND012.

Először is egy új előadót köszönthetünk a kiadónál, mert Bekø és Melon közösen alkották meg a ‘Szárnyas fejvadász 2022‘-t, így Bekő Áron is csatlakozott, aminek nagyon örülünk, hiszen szeretjük a munkásságát. A többiek – Monthy Nolan, Niac, Schime és Strypee személyében – már szerepeltek nálunk és remélhetőleg még fognak is. Hangulatában és hangzásában is színes megjelenés, de hűen tükrözik az irányvonalat amit a jövőben tovább szeretnénk vinni. Megálmodott világunk összemosódik a dub és deep house jegyeiben, ami se nem túl száraz, se nem túl „geil”. Aranyközépút.

Karácsony előtt egy nappal mit is kívánhatnánk? A legjobbakat mindenkinek szeretetben és egészségben. Köszönjük a támogatást, a visszajelzéseket, a megosztásokat! Jól esik, motivál és a srácokat is motiválja az új zenék megírásában.

2022 is egy nagyon egyszerű tanulsággal szolgált, ami már a kiadónk működésének is bebetonozott alapja és csak ajánlani tudjuk, mint filozófiát, nagy szeretettel mindenkinek: Csináld ami szeretsz, tűzd ki a célokat és haladj az úton békésen, türelemmel.

Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek és a legjobbakat 2023-ra!

Olavi & Viktor

 

És a zenéket se felejtsük el, amiket természetesen Grema masterelt, akinek külön nagy köszi az éves munkájáért!

Kellemes hallgatózást kívánunk hozzá!Iratkozzatok fel a Bandcamp csatornánkra, ahol minden követőnknek kedvezményes kupon kódot adunk megjelenéseinknél. Link:
https://phonodarecords.bandcamp.com/music

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.