0

Nincsenek termékek a kosárban.

PHND014 – Schime

Sanyi jött, látott, alkotott. Naponta akár 2-3 zenét is de ki számolja. Persze ezt nem kellene elkotyognunk, de néha tényleg tátott szájjal ámulunk, hogy milyen sebességgel születnek meg a Schime trekkek. Hála az égnek, mert jók! Nem picit, nagyon.

Oké oké, most a kezünkre ütünk mert saját produktumot dicsérni olyan, mint saját posztot like-olni, ciki, nagyképű és pofátlan is egyben. De bakker, ha egyszer igaz. 

A visszajelzések is erről árulkodnak, mert a promót letöltők között olyan nevek bújtak meg mint Andrey Pushkarev, Anton Kubikov, TM Shuffle, Thomas Wood, Moskalus, Verzila, Tzina Records, Mixcult Records, Dan Goul…de a hazai képviselet is lecsipegette: Tolo, Peter Bernath, Derek, Biar, DoubleTrouble, JUUZ Records és a teljesség igénye nélkül inkább be is fejezzük a listát, mert voltak még jópáran azon a véleményen amit fentebb leírtunk: jó anyag lett! 

Kellemes hallgatózást kívánunk hozzá és természetesen minden feedback-et örömmel fogadunk!!

Gremastering of course!


https://soundcloud.com/dj-schime

Schime Facebook


Iratkozzatok fel a Bandcamp csatornánkra, ahol minden követőnknek kedvezményes kupon kódot adunk megjelenéseinknél. Link:
https://phonodarecords.bandcamp.com/music

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.