0

Nincsenek termékek a kosárban.

PHND015 – Monthy Nolan

Csuvár Tibi, azaz Monthy Nolan zenéjével érkezik a 15. megjelenés. Single release, azaz egyetlen dal szerepel rajta, a ‘Mimóza’.

Ahogy már Tibitől megszokhattuk, kicsit nyersebb, feszesebb a hangzás, érződik némi technós múlt, lehet, hogy nem véletlenül. A chord-ok át-átszelik a zene horizontját, miközben lent a mély frekvencia monoton pumpálása késztet bólogatásra. A háttérből pedig felcsendül a vokál, „Don’t know where are You”…innen üzenjük a Hölgynek, hogy itt vagyunk, jó helyen és figyelünk minden apró neszére a zenének.

Bandcampen, illetve AZE-digital-on is megvásárolható lesz a zene (megsúgjuk, hogy a Bandcamp követők mindig 50% kedvezményt kapnak a megjelenések első heteire). Aztán még az sem kizárt, hogy hamarosan streamelni is lehet majd a zenéinket, na de ne puffogtassunk el minden puskaport idő előtt. —— Streamelni, de szép új-magyar szó —

Lényeg a lényeg, PHND015 – Monthy Nolan, kellemes hallgatózást kívánunk hozzá és természetesen minden feedback-et örömmel fogadunk!!

Ja és Gremastering, mi más?!


https://soundcloud.com/monthynolan

Monthy Nolan Facebook


Iratkozzatok fel a Bandcamp csatornánkra, ahol minden követőnknek kedvezményes kupon kódot adunk megjelenéseinknél. Link:
https://phonodarecords.bandcamp.com/music

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.