0

Nincsenek termékek a kosárban.

PHND016 – 7mirror

Tavaszi szél vizet áraszt…jó-jó, de ’tudjuk ki’ Timewriter?

Sűrű az élet a ’fonodán’ manapság. Nyári fellépések szervezése (erről nemsokára többet is mesélünk). 15 remek zene zsűrizése következő kiadványunkra/kiadványainkra olyan nevek segítségével, akiket mi nagyra tartunk és szerencsére nyitottak voltak a feladatra (Biar, Derek, Double Trouble, Anton Kubikov, TM Shuffle, Kirill Matveev), mixing és mastering leckék Gremával, na meg persze a Phonoda Info Chatben, minden más mellett annak megfejtése, hogy ’tudjuk ki’ Timewriter?

Hát persze, hogy tudjuk…de honnan is a kérdés?

A fent említett 15 zene zsűriztetése* közül volt olyan, aminek stílusjegyein keresztül mindenki felismerni vélte a producert. Ugyanis úgy zajlott le, hogy névtelen listát kaptak a zsűritagok, amiből választaniuk kellett. Voltak egyértelmű anyagok, amikről azonnal el meg lehetett mondani ki áll mögötte, de persze voltak nagy zsákbamacskák és meglepődések is. És volt egy meglepő kérdés is a zsűriből „Timewriter is küldött zenét?”. Sajnos nem. De hogy miért is merült fel a kérdés azt jól mutatja a Phonoda májusi, a megjelenés napján születésnapját ünneplő 7mirror füléből/tollából származó két trekkből álló E.P. Minden bizonnyal ti is azt mondjátok majd, mint amit az eddigi hallgatók közül többen is „ez olyan, mintha The Timewriter-t hallgatnék”! Amiről pedig többeknek ez ugrik be, az biztosan jó! Nem hiszitek? Hallgassátok meg!


Isten éltessen, Olavi!!!

/Mátó Viktor/

 

Na ki masterelte? A helyes megfejtők között 1-1 Grema ölelést osztunk ki…ne kérdezzétek majd, csak öleljétek meg, kiérdemli 🙂

Facebook: https://www.facebook.com/7mirror

Soundcloud: https://soundcloud.com/7mirror

Bandcamp: https://7mirror.bandcamp.com/

*15 zene zsűriztetése: erről még nem rántjuk le a leplet, mert szeretünk csak biztos dolgokról beszélni. Bízunk benne, hogy hamarosan jó hírekkel érkezünk ez ügyben és érthetővé válik ez a vakon zsűriztetés.

Iratkozzatok fel a Bandcamp csatornánkra, ahol minden követőnknek kedvezményes kupon kódot adunk megjelenéseinknél. Link:
https://phonodarecords.bandcamp.com/music

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.