0

Nincsenek termékek a kosárban.

Phonoda Piknik 01

Legelső zenés megmozdulásunk picit több, mint 1,5 éves korunkban kerül majd megrendezésre pár hét múlva, egészen pontosan július 16-án (ha a méltóságos időjárási főispán is úgy akarja). A képlet eléggé egyszerű: zene, természet, nappali időpont.

 

„Aki éjjel nagy legény az legyen nappal is az!” – sokszor hallottuk ifjabb korunkban ezt egy-egy átbulizott éjszaka után. De kellett pár év amíg rájöttünk, hogy a lényeg a mondat másik felében van. Ezért aztán úgy döntöttünk, hogy legénykedjünk inkább nappal, az éjszakát pedig hagyjuk meg az alvásnak. És, hogy ezt mennyire komolyan gondoljuk azt jelzi az, hogy bár „ a medve nem játék” mi őt is megpróbáljuk az első Phonoda Pikniken megtáncoltatni a Medvetalpban.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/760510825327529

Jön hozzánk Derek Dunaújvárosból, akinek már volt mix felvétele nálunk és érkezik Melon is Pestről akinek a Phonodán jelent meg az első zenéje, aminek fogadtatása egyébként nagyon pozitívra sikerült. Egyikőjük sem ma kezdte a korong pakolást, elég szép múltra nyúlik vissza zenei útjuk.

Így állunk majd a pultban négyen – mert ugye mi ketten is olvasztunk majd lemezt a napon – annak érdekében, hogy egy kellemes szombatot tölthessünk együtt.

A helyszín pazar minden tekintetben. Finom kaják, friss italok, festői környezet. Aki járt már Lillafüreden az tudja mire gondolunk, akinek pedig első alkalom, az majd most beleszeret.

Reméljük, hogy ott találkozhatunk veletek és együtt lazulunk majd!

Itt pedig egy kis kedvcsináló a négy medvetáncoltatótól nektek: