0

Nincsenek termékek a kosárban.

Phonoda 001

Lépésről lépésre fonódtunk össze és jelenleg egy digitális kiadóig vezettek minket a szálak. A jövőt pedig tovább szövögetjük. Ez biztos. Mint ahogy az is, hogy megszületett a Phonoda Records.

Tervezgettük mi jó ideje egy pici kiadó létrehozását, sőt álmodtunk mi lemezt is, sajátot. Nyilván hosszú az út, mi türelmesek vagyunk, sehova nem rohanunk és a céljainkban is nagyon kompromisszum készek vagyunk. Nincs továbbra sem világmegváltási tervünk. Most ez összeállt és útjára indult lesz ami lesz alapon, úgyis az élet dönti el, na meg Ti.

Viktor szokta mindig azt mondani, amikor nyugtázni kell valamit, hogy „Jóóóó lesz ez”. Ezzel is ráerősítve arra a végtelen egyszerű tényre, hogy a pozitív életszemléletnél nincs fontosabb és bárhogy is alakul, jó az úgy, félig tele a pohár. Nagy mázli, hogy ebben IS mindketten egyetértünk és nem futunk versenyt a világgal semmiben.

Phonoda 001

2 trekkes megjelenés, kizárólag Bandcampen digitálisan. Mindkét dalt Grema masterelte. Talán épp egy Bozóki Janival való beszélgetés során került említésre, hogy Grema masterel nekik is, méghozzá nagyon jól. Mivel alapból baromi jó zenéket készítéséről ismertük így kérdés nem maradt bennünk, hogy csak ő nyúlhat hozzá ezentúl a dalainkhoz és ha már label-t nyitunk, akkor nyilván mindent hozzá viszünk. Az eredmény pedig magáért zenél. Kifejezetten csak ajánlani tudjuk, mind szakmailag, mind emberileg! Zeneileg is!!!

Aztán, az is egyértelmű volt, hogy majd megkérdezzük szeretne-e szerepelni nálunk, nem is vártunk a kérdéssel sokat és örömmel olvastunk az azonnali válaszát: ‘Persze!

A végeredménye ennek a perszének egy kiváló darab lett, a Gereben. Igazi dub house a maga teljes valóságában. A címe a koncepciónk eredménye, miszerint azt kértük Gremától, hogy valami olyan magyar nevet adjon a dalnak, aminek valamilyen formában köze van fonáshoz, szövéshez, kötéshez…ha már Phonoda, akkor megyünk ezen a vonalon. Köszönjük és hálásak vagyunk azért, hogy ilyen zene kerülhet az első megjelenésünkre, jól esik tényleg.

Ha pedig már nekivágtunk ennek a fonott koncepciónak akkor úgy gondoltuk, hogy a legelső zenénk címére le is stoppoljuk a Fonal nevet. Ez egy indulás és hosszúra szeretnénk szőni. Valójában egy régebbi 7mirror dal lett újragondolva picit és történt benne jópár csere, táncolhatóbb és dinamikusabb lett. Jól áll neki az új váz.

Kellemes hallgatózást kívánunk hozzá és minden kritikát örömmel fogadunk, a támogatásért pedig nagyon hálásak vagyunk. Már egy megosztás is sokat jelent! Köszönjük!

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.