0

Nincsenek termékek a kosárban.

PHND004 – Schime

Az első bejegyzésünk 2022-ben, ezért kicsit megkésve, de annál őszintébben kívánunk nagyon boldog új esztendőt mindenkinek és váljon mindenki álma valóra 22-es évben. Nekünk éppen a negyedik álmunk valósul meg, ugyanis itt a negyedik megjelenés és most először egyetlen előadó szerepel rajta: Schime

Eddig az volt a jól bevált menet, hogy egy EP-n ahány track, annyi előadó. Figyelgettük Schime megjelenéseit, tetszettek, ráírtunk, hogy nem lenne-e kedve nálunk is világrahozni valamit. Válaszként kaptunk szinte azonnal jópár Soundcloud linket, hogy válasszuk ki melyiket szeretnénk. A választás nem volt olyan egyszerű, végeredménye pedig az lett, hogy borítottuk az eddigi felállást és ezt az EP-t teljes egészében Schime zenéinek szántuk. 

Sanyiról (mert ez a valós neve), már írtunk cikket (itt olvashatod), amiben leírtuk, hogy szerényen és alázattal áll a zenéhez. Nos, pont így állt ehhez a kiadványhoz is és ha meghallgatjuk a zenéit abban is halljuk, hogy nem több akar lenni annál ami, hanem őszinte house darabok a deep és dub hangzások jegyében. Nos, kellemes hallgatózást kívánunk hozzá!

A zenéket Grema masterelte. Továbbra is határozottan ajánljuk!

Schime linkek:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100050359813697

https://schime.bandcamp.com/

https://soundcloud.com/dj-schime


Iratkozzatok fel a Bandcamp csatornánkra, ahol minden követőnknek kedvezményes kupon kódot adunk megjelenéseinknél. Link:
https://phonodarecords.bandcamp.com/album/phnd004

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.