0

Nincsenek termékek a kosárban.

PHND007 – Melon (HU) – Hajnali melankólia

Amint az pár megosztásunkból már kiderült, a hetedik anyag Markó Balázstól, azaz Melontól érkezik. Ráadásul, ha már előző hónapban is szülinapi megjelenés volt, akkor duplázzuk ezt a jó szokást. Májusban 7mirror, most pedig a megjelenés napján Melon ünnepli örök fiatalságát.  ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

A Phonoda – Üzemi tanácsgyűlésről (mától csak ÜT-ként fogunk rá hivatkozni, aki túdja így is tudja) már sokszor ejtettünk szót. Zenék és gondolatok csere-bere helye. Illetve felfedezéseké is. Mert ott ismertük meg Balázst. A napokban egy kis cikk is kijött róla, ahol picit mindenki megismerhette (olvasható: ITT)

Igazából ő volt a legjobban meglepődve, miután meghallgattuk a zenét és azt mondtuk, hogy mi ezt bizony kiadnánk, mert ez jóra sikeredett. Na meglepődése valószínű nem amiatt volt, hogy mekkora kiadó fedezte fel, hanem azért, mert élete első szerzeménye ilyen gyorsan hivatalos útra lép. Na de jó zenéknek kiadva van a helyük, azért írják, hogy másoknak kellemes perceket szerezzen, ez a világ rendje. Mi pedig boldogan vagyuk első ugródeszka és kívánjuk a lehető legjobbakat Balázsnak a jövőre nézve!

Néhány visszajelzés:
JUUZ Records„köszi, bomba mint mindig!!”
TM Shuffle – „Thank you! Sounds excellent!”
Anton Kubikov – „Nice one ;)”
Ki.Mi – downloaded

Mihai Pol – downloaded

A zenét természetesen Grema masterelte. Továbbra is határozottan ajánljuk!Iratkozzatok fel a Bandcamp csatornánkra, ahol minden követőnknek kedvezményes kupon kódot adunk megjelenéseinknél. Link:
https://phonodarecords.bandcamp.com/music

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.