0

Nincsenek termékek a kosárban.

PHND010 – Niac

Tizedik felvonás. Ezúttal Váradi Károly, azaz Niac-tól, na meg Schime-tól, mert az egyik dalt ő remixelte. Egyébként is Schime mutatta be nekünk Váradi Károly-t, akit már egy cikkünkben be is mutattunk nektek ITT. Jól működik ez a „figyu, van egy haverom, aki…” mert eddig mindig bejött. Szóval, ha nektek is van egy tehetséges cimborátok, akkor csak annyit kell írnotok nekünk, hogy „figyu, van egy haverom, aki…”, aztán kitudja…semmi jónak nem vagyunk elrontója, sőt.

Sanyi átküldte nekünk a dalokat, hallgassunk rá, pont emiatt kapta ő is, hogy hallgassa meg, de magánakcióba kezdett. Így került hozzánk, kézről kézre járt, ráfüleltünk és ment a virtuális kézrázás. JÖHET! Most pedig jött és nagyot is fog menni, hiszen már most is combos visszajelzéseket kapott (lejjebb olvashatóak is).

3 trekk kapott helyet az EP-n: Effektus, Olvadok (és utóbbinak egy Schime remixe). Természetesen Grema hangolta véglegesre, ő nálunk olyan, mint az i betűn a pont. Niac reakciója mikor meghallotta a zenéinek masterelt változatát pont ennyi volt:

„fúb@zmeg…Grema nem normális…sokk hatása alatt vagyok”

Bizony jó fel lett téve ismét az a pont, köszönjük, profi munka. De az alapanyagról sem lehet másképp nyilatkozni. Kifinomult hangzás, nem sok, nem kevés…pont tökéletes! Na de hallgassátok meg, bizonyítsanak a hangszórók a leírt szavak helyett.

Kellemes hallgatózást kívánunk hozzá!

Néhány visszajelzés:

Janeret:thx for the promo! olvadok both version for me ! great :))”

TM Shuffle – „Thank you! Liking both originals a lot! Will playy these out.”

Anton Kubikov – „good again! Olvadok number one , another two also good”

Kirill Matveev – „Awesome, thanks”

JUUZ Records – „köszi srácok, ismét szép munka, minőség a javából”

Doubletrouble – „mindegyik szuper trekk”Iratkozzatok fel a Bandcamp csatornánkra, ahol minden követőnknek kedvezményes kupon kódot adunk megjelenéseinknél. Link:
https://phonodarecords.bandcamp.com/music

Enjoy it! Listen loud, share it and follow PHONODA for further fine selections of deeper underground! Respect the artist and BUY music!

Peace! MATO & 7mirror [DJs & Curators PHONODA-miniSeries]

A hozzászólás csak akkor lehetséges, ha a böngészőben be vagy a Facebook fiókodba jelentkezve.